XRP Fork Flare Now Stöds av Binance.US

XRP Fork Flare Now Stöds av Binance.US

Binance.US har blivit den senaste börsen som tillkännager sitt deltagande i Flare Network’s Spark airdrop
XRP Fork Flare Now Stöds av Binance.US

  • 41 växlar är inställda för att tappa token
  • Ripple är inte en del av konversationerna

Binance.US, den amerikanska delen av Bitcoin Profit den största börsen med rapporterade handelsvolymer, kommer att delta i Flare Network’s Spark airdrop, enligt ett meddelande den 3 december:

Din ögonblicksbild av XRP-saldot kommer att äga rum vid en tidsstämpel som är större än eller lika med 2012-12-12 00:00 (UTC), vilket är den 11 december 2020 kl. 19 EST / 16:00 PST („ögonblicksbildsperioden“).

Alla användare med ett saldo som överstiger 10 XRP kommer att kunna delta i distributionen av FLR-tokens 2021.

41 växlar är inställda för att tappa token

Innan dess hävdade Binance.US att det inte skulle stödja airdrop medan de uppmanade sina användare att ta ut mynt någon annanstans för att delta i evenemanget.

Som rapporterats av U.Today meddelade moderföretaget att det skulle distribuera token i slutet av oktober.

Ett liknande scenario har spelat ut med Jesse Powells Kraken. Efter att teamet bekräftat att det inte fanns några planer på att underlätta airdrop den 28 november tackade Flare Networks sedan utbytet för att stödja den den 2 december.

Under den senaste veckan har en rad stora börser, som OKEx, Huobi, Bittrex, Poloniex och Bitfinex, kommit ombord. Sammantaget är 41 utbyten nu redo att flyga token.

Coinbase, den ledande amerikanska kryptobörsen, kommer emellertid inte att delta i evenemanget trots att han innehar svindlande 3 miljarder XRP-tokens. Som rapporterats av U.Today, var teamet ovilliga att upprätthålla kommunikationen med laget och därmed förstärka XRP-communityn.

Ripple ingår inte i konversationerna

Frenzyen kring airdrop den 12 december tros vara en av de främsta orsakerna bakom XRP: s 85-procentiga rally.

Under en intervju med CNN nyligen beskrev Brad Garlinghouse Flare Networks som en ”mycket spännande start”:

För mig är det bara ett ytterligare exempel på människors erkännande av att XRP är en så effektiv digital tillgång … Verktyget kommer att driva det långsiktiga värdet av alla digitala tillgångar. Att se ett företag som Flare Networks och se dem använda XRP-nätverket på olika sätt, tror jag, är en möjlighet som kan gå framåt men det påverkar inte RippleNet-kunder.

Han tillade att XRP-innehavare var „förtjänande upphetsade“ över airdrop. På frågan om han var orolig för att Coinbase inte deltog nämnde han att Ripple inte var en del av dessa konversationer:

Visst vill vi vara stödjande och hjälpsamma men vi låter dem ta ledningen.