BloxXwop: Desentralisert utveksling akkurat i tide da Robinhood blokkerer brukere

Bitcoin ( BTC ) har gjort nye høyder på $ 40 000 allerede i 2021, og Ether ( ETH ) følger etter, og bryter sin forrige rekordhøye verdi på $ 1.470. Cryptocurrency har alle fra storfinansiering til regjeringer som forutsier prisforutsigelser om Bitcoins pris på over $ 300.000, ifølge CitiGroup.

Med det, vil handelsplattformer utelukke Main Street fra å delta?

I dag er det en varm ny børs som kommer inn på markedet med et litt annet fokus som heter BloxXwop (uttales „block-swop“). Fokuset er på desentralisering, hastighet, sikkerhet og inkludering. BloxXwop setter en ny bar på hva bransjen kan være med nye institusjonelle aktører som kommer inn for å utføre folks vilje. Børsen har et raskt, rød-svart grensesnitt og navigerer elegant.

På en desentralisert sentral eier brukerne lommebøkene og private nøklene, som lagres uavhengig av selve sentralen. Dette betyr igjen at brukerne virkelig eier tokens og ikke har noen handelsgrenser pålagt av børsen. Utvekslinger som Binance og Coinbase kontrollerer kryptoaktiva, noe som betyr at problemer kan oppstå i tilfelle systembrudd. Dette betyr også at lommeboken eller kontoen din holdes av en børs som kan begrense tilgangen din. Andre slike eksempler inkluderer PayPal, Square eller Apple, som har kunngjort at de planlegger å inngå krypto. Eierskapsopplysningene lagres av brukerne, og gir dermed total frihet. Timingen er perfekt fordi Robinhood og Etrade har begrenset handel for individuelle investorer, noe som gir mer tid for institusjonelle aktører.

BloxXwop har introdusert for kryptoindustrien sin fascinerende blanding av funksjonalitet, kundeopplevelse og enkle meldinger

I funksjonalitet er “DeFi-demokrati” ordene som brukes til å beskrive plattformens valgmekanisme. Det opprinnelige Bloxx-tokenet gjør det mulig for brukere å avgi stemmer for tokens de ønsker å bli lagt til sentralen, kombinert med en stakingprotokoll på sentralen. Dette skiller seg fra en DEX som Uniswap, som har tatt det spirende markedet med storm. Uniswap tillater imidlertid bare ERC-tokens, som blokkerer slike som Bitcon og andre kjeder. BloxXwop muliggjør oppføring på tvers av kjeder, slik at folk fortsatt har tilgang til fanfavoritter, som Bitcoin, Litecoin ( LTC ), XRPosv. Dette tar ytterligere utvikling, og det er det grunnleggerne av Bloxx Foundation satte som en hjørnestein for å tillate inkludering av alle kryptoaktiva. Fra et kundeopplevelsessynspunkt bryter BloxXwop formen med strømmen av en børs som har komforten til en toppnivå, sentralisert handelsplattform, samtidig som DEX-protokoller opprettholdes. BloxXwop er også stolt over å tilby muligheten til å kjøpe eiendeler på børsen med kreditt- / debetkort og peer-to-peer, on-chain overføringer med bare brukernavn. Dette er langt borte fra EtherDelta-dagene.

Bloxx Foundation beste kvalitet er at den har hardkodet i sin DEX 1% av all fortjeneste for å gå til et veldedig arbeid som betjener fattige og underkapitaliserte regioner i verden. Dillon Omane, president for BloxXwop Exchange, har vært i søkelyset i teknologirommet, og startet med en seier på TechCrunch Disrupt NY Hackathon i 2016. Siden den gang har han gått videre med å finpusse ferdighetene sine, utviklet prosjekter med store finansinstitusjoner, som Bank of America, CitiGroup, etc. Omane, en nykommer i blockchain-bransjen, vil ta over for Antoine Bell, sønn av den internasjonale fotballsuperstjernen JoJo Bell, som går over til styret for rådgivere for å fokusere på stiftelsens markedsføringsarbeid .

Fang det opprinnelige registreringstilbudet for å få gratis airdropped tokens og delta i konkurransen vår for å vinne litt gratis BTC på selskapets nettside . BloxXwop innleder det nye året med lanseringen av BloxXwop Exchange. Bloxx-tokens er nå live på Uniswap. Følg med for å se hvordan denne nye oppstarten fokuserte på mangfold og inkludering, når tidevannet snur til fordel for desentralisert økonomi.