Bitcoin palautuu jyrkän pudotuksen jälkeen

Viikolla 23.-30.11. Bitcoin loi pitkäjalkaisen Doji-kynttilänjalan

  • Päivittäinen BTC-kaavio antaa sekalaisia ​​signaaleja.
  • Todennäköisin aaltomäärä viittaa siihen, että BTC on suorittanut laskevan impulssin ja on nyt palannut A-B-C-korjaukseen.

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka Bitcoin Pro rakentaa avoimuuden standardeja.

Bitcoinin (BTC) hinta alkoi 23.-30. Marraskuuta viikolla nousemalla merkittävästi, mutta kärsi voimakkaasta laskusta 26. marraskuuta.

Bitcoin on liikkunut ylöspäin pudotuksen jälkeen, mutta on todennäköisempää, että kasvu on pikemminkin uudelleensuuntaus kuin uuden nousutrendin alku.

Bitcoin Doji -kynttilä osoittaa päättämättömyyttä

Viikolla 23.-30. Marraskuuta Bitcoin loi pitkäjalkaisen Doji-kynttilänjalan, jolla oli lasku lähellä.

Vaikka Doji nähdään yleensä merkkinä päättämättömyydestä nousevan trendin jälkeen, Doji voi myös merkitä trendin heikkoutta.

Viikon huippu melkein kosketti kaikkien aikojen korkeinta hintaa, 19 645 dollaria, luoden kaksinkertaisen yläkuvan.

Viikoittaisissa aikatauluindikaattoreissa ei kuitenkaan vielä ole heikkoutta, vaikka RSI olisi erittäin ostettu.

Kaatopaikka vai jatko?

Päivittäinen kaavio antaa sekalaisia ​​signaaleja.

Bitcoin on palannut hyvin 26. marraskuisen laskun jälkeen, mutta se ei ole vielä poistanut aikaisempia korkeuksia. Jos hinta laskisi nykyiseltä tasolta, se loisi ensimmäisen matalan korkeimman nousun jälkeen syyskuussa alkaneesta noususta.

MACD ja stokastinen oskillaattori vähenevät, ja jälkimmäinen on juuri tehnyt laskevan ristin. RSI on kuitenkin onnistunut pitämään kiinni yli 50: stä ja tuottanut merkittävän piilevän nousevan eron ennen nykyistä ylöspäin suuntautuvaa liikettä.

Jos RSI hylätään 70-vuotiaana (yliostettu) ja laskee, se vahvistaa, että suuntaus on laskeva.

Kuuden tunnin kaavio osoittaa, että hinta käy tällä hetkellä kauppaa kahden tärkeän Fib retracement -tason välillä 0,618-0,786, löydetty 18,250–18,790 dollaria.

18 790 dollarin purkautuminen ja vahvistaminen tueksi merkitsisi sitä, että BTC todennäköisesti kohti uusia korkeuksia. 18 250 dollarin alueen menetys voi kuitenkin tarkoittaa, että koko nousu oli uudelleenjärjestelyä ja hinta nousee alaspäin, kun 17 250 dollarin taso toimii lähimpänä tukialueena.

Tekniset indikaattorit ovat edelleen nousussa eivätkä heijasta mitään.

BTC-kaavio kaupankäynnin avulla

Yhden tunnin kaavio osoittaa ensimmäiset lopulliset heikkouden merkit, koska MACD ja RSI vähenevät laskevan eroavaisuuden aikaansaamisen jälkeen. Lisäksi hinta on parhaillaan hajoamassa parabolisesta nousevasta tukilinjasta, joka on ollut käytössä 26. marraskuuta alamäen jälkeen.

Erittely vahvistettaisiin laskemalla alle 18250 dollaria.