Australiere kan nå betale for Bitcoin på 3500 postkontorer i Australia

Australske innbyggere kan nå betale for bitcoin på mer enn 3500 nasjonale postkontorer. Den nye tjenesten lansert av Bitcoin.com.au er rettet mot å promotere cryptocururrency til mainstream publikum, sammen med etablerte virksomheter og organisasjoner.

24. juni 2020 kunngjorde firmaet Bitcoin.com.au et samarbeid med den lokale Australia Post. Samarbeidet gjør det slik at australske innbyggere kan kjøpe bitcoin ( BTC ) uten problemer på 3500 nasjonale postkontorer. Hovedsakelig vil hvert filialmedlem ta imot EFTPOS-betalinger og australske dollar for kjøp av kryptomater som stammer fra Bitcoin.com.au og Post Billpay-tjenesten.

Australiere kan nå betale for Bitcoin på 3500 postkontorer i Australia

Innkjøp vil bli forenklet av Bitcoin.com.au, et firma som allerede jobber med 1500 butikker i landet. Dette samarbeidet skyldes et samarbeid med Blueshyft, og det gir også australiere muligheten til å skaffe seg Bitcoin Trader.

“Dette er en viktig milepæl for digital valuta i Australia og rundt om i verden. Det beviser at det er etablerte virksomheter og organisasjoner som ønsker å lære om nye teknologier ved å gjøre, og ikke ved å blokkere, ”sa Holger Arians, administrerende direktør i Bitcoin.com.au under kunngjøringen. Arians la til:

Vår oppgave er å gjøre Bitcoin trygt og enkelt for alle australske. For mange mennesker føles det å være tryggere enn å overføre penger på nettet å betale for Bitcoin på et postkontor i Australia, spesielt for førstegangskjøpere. Vi er stolte av dette samarbeidet og vil takke Australia Post for fortsatt åpenhet for nye teknologier.

Australia Post mener den har vært i forkant av innovasjon siden opprettelsen for 200 år siden. Å legge til BTC- støtte til over 3500 Australia Post-butikker over hele landet vil gi mer tilgjengelighet for de som bor i landet.

„Australia Post har i lang tid spilt en viktig rolle i samfunnet for å gjøre tjenester tilgjengelige for alle,“ understreket Susan Nicholson, Australia Post’s Head of Business & Government Financial Services.

Nicholson sa videre:

Post Billpay har vært en av Australias mest pålitelige betalingsmetoder for regninger i over 20 år, og vi er glade for nå å tilby muligheten for at Bitcoin-regninger skal betales på et postkontor, som kommer med en produktforbedring som tilbyr ID-bekreftelse og bekreftelse på fakturabetaling i sanntid tilbake til sikkerhetsmaskinen.

Kunngjøringen fra Australia Post og Bitcoin.com.au ble opprinnelig avslørt for publikum 4. mai 2020. Mai-kunngjøringen gir australiere trinnvise instruksjoner om hvordan man kan utnytte Australia Post til kjøp av bitcoin.

Bitcoin og cryptocururrency har blitt ganske populære i Australia, ettersom Australia Post-butikkenes siste tjeneste følger det nylige samarbeidet mellom Coca-Cola Amatil og Centrapay. Takket være dette samarbeidet aksepterer over 2000 salgsautomater fra Coca-Cola-merke i Australia og New Zealand bitcoin ( BTC ) for kjøp.